Menu Close

Online classes

ONLINE ČASOVI ZA VREME VANREDNOG STANJA
SATTVA JOGA I AJURVEDA

Devini Holistički Centar, Novi Sad

Specijalna snižena cena grupnih časova

Grupni online časovi svakog ponedeljka i petka u 18:30 h od 3.4

☀️Sattva joga
☀️Prakse samonege po ajurvedi
☀️Tehnike disanja za disajne organe, mozak i srce
☀️Krije za balans i fokus
☀️Lekovite meditacije za regeneraciju
☀️Joga nidra-jogička relaksacija za totalni reset organizma

Dragi svi,

•Upravo po povratku iz Indije, odlučila sam da pokrenem online program koji će se odvijati u večernjim satima kada smo svi kod kuće. U ovom intenzivom periodu važno je da se držimo jednih drugih, poštujemo vanredne mere, da se podržavamo, negujemo sebe i svoje bližnje. Za sad je ovaj online program jedini način da ostanemo u kontaktu i ne izgubimo ritam i disciplinu koja će nam posebno biti preko potrebna. Cena grupnih časova je vanredna cena i snižena je radi razumevanja situacije u kojoj se svi nalazimo.

•Ovaj program neće uključivati samo joga časove, već i lekovite prakse samonege iz indijske medicine ajurvede, posebne tehnike disanja za čišćenje nervnog sistema, disajnih puteva, odredjene krije za uklanjanje straha, panike, kao i one pogodne za uzemljenje i fokus. Učićemo puno toga iz dana u dan jer će svaki čas biti drugačiji.

•Tehnike samonege po ajurvedi tek zaživljavaju kod nas, a meni je drago da vam prenesem ovo drevno lekovito znanje. Pripremite se za upotrebu divnih ulja za lice, kosu i telo, samomasažne tehnike za vitalnost i podmladjivanje, savete o ishrani po ajurvedi, zdrave recepte, meditacije za isceljenje, duboke jogičke relaksacije i mnogo toga.

•Grupni online časovi traju sat i po i biće unapred snimljeni, a ubuduće će se odvijati uživo ili “live”
•Individualni online časovi će se odvijati i dalje, po dogovoru
•Obavezna je prijava unapred