Izbornik Zatvoriti

Devini face lifting terapija

DEVINI HOLISTIČKA LIFTING MASAŽA LICA

Da li ste znali da telo, um i duh pričaju kroz lice? Kakvu priču Vi nosite upravo sada? Zastanite i pogledajte. Da, dobro ste čuli. Uzmite ogledalo i u tišini posmatrajte to što vidite. Bićete iznenadjeni količinom informacija koje dolaze iz samo jednog trenutka tišine, a taj trenutak ste VI.

Zaboravili ste ko je to „Vi“?

Ova holistička (kompletna) kombinacija drevnih tehnika istoka je više od uobičajene masaže lica. U njoj se efekti samopodmladjivanja (liftinga) postižu trenutno na koži i mišićima lica, borama i brazdama, a njeno energetsko delovanje duboko se prenosi na sve aspekte našeg bića (fizičko telo, unutrašnje organe, energetsko telo i čakre) i na jedan prirodan i sofisticiran način se uklanja duboki stres, toksini i emotivo-mentalne blokade.

Lice je onaj deo tela koji najpre uočavamo, ono oslikava celo telo i predstavlja refleksnu zonu. Na njemu se razotkrivaju sva stanja našeg bića, sva prošlost i svi zapisi koje nosimo godinama u sebi. Životna energija ili prana (kako je nazivaju Indijci) je ono što nam daje impuls životu. Medjutim, pranu mogu da zablokiraju stres, strah, negativne emocije i misli, loša ishrana i navike. Ukoliko prana ne teče harmonično, javlja se i fizička bol. Stres i napetost se jasno vide u ukočenosti mišića lica i vilica, kao  i u očima koje nemaju životni sjaj, dok se radost i harmonija  ogledaju u opuštenom, harmoničnom i opuštenom stavu našeg bića.

U DEVINI HOLISTIČKOJ LIFTING MASAŽI LICA je jako važno negovanje spoljašnje i unutrašnje lepote. Ono podrazumeva ova dva aspekta, ali isto tako i aspekt energije, sa svim njenim podelama i  kvalitetima koje se odnose na svežinu i vitalnost.

Spoljašnja lepota je ono s čim se mi najviše poistovećujemo, to je ona slika onoga što percipiramo fizičim očima-konture tela, teksturu kože, kvalitet kose i noktiju. Fizičko telo se ponaša kao „mapa“ ovih odnosa i odražava naše  unutrašnje stanje. Naše telo je hram i treba ga negovati sa najvećom pažnjom i ljubavlju, kako bi se unutrašnja lepota povezala sa spoljašnjom.

Unutrašnja lepota  predstavlja emotivno i mentalno stanje našeg bića. Kao što se fizičko telo može pročistiti specifičnim režimom zdrave ishrane, tako se i naš um može osnažiti i disciplinovati radi održavanja i očuvanja zdravlja i blagostanja. Prvi korak u sprovodjenju ove prakse je prihvatanje ko smo mi zaista i da iskreno krenemo u negovanje i poštovanje sebe na svim nivoima.

Postupci koji se koriste u jednoj 45-minutnoj sesiji su:

-čišćenje lica solarnom (sunčanom) vodom
-stimulacija energetskih tačaka
-jogičko disanje
-limfna drenaža grudi, vrata i lica
-lifting lica istočnjačkim tehnikama
-upotreba organskih (ajurvedskih) esencijalnih ulja na bazi prirodnog hijalurona
-piling lica organskim esencijama (po potrebi)
-reiki terapija lica i balansiranje rada čakri duž kičme

Za pun efekat je potrebno sprovesti deset vezanih tretmana na klijentu, sa DEVINI TRETMANOM KOSE, 3 puta.

Koristi od DEVINI HOLISTIČKE LIFTING MASAŽE LICA su:

-eliminacija toksina i dubokog stresa

-poboljšava ishranu tkiva i  stvara duboki prirodni sjaj kože lica

-stimuliše stvaranje kolagena i kiseonika u ćelijama lica

-poboljšava cirkulaciju lica, a time i dobru elastičnost kože u svim njenim slojevima

-otklanja umorni izgled kože, podočnjake, kesice ispod očiju i značajno redukuju bore

-preoblikovanje lica

-upostavlja  harmoničan rad energija u telu

-aktivira se pranični fluid u svim energetskim kanalima

-otklanja  nesanicu i anksioznost

-uspostavlja  osećaj lakoće, mira, sreće i meditativnog stanja

-duboko ishranjuje i jača celo telo

ZAŠTO SOLARNA VODA?

Sunčevi zraci imaju duboko tarapeutska dejstva koja utiču na to da se u telu aktivira vitamin D, a osunčana voda povoljno deluje na pigmentaciju kože, pospešujući rad hipofize, epifize i svih unutrašnjih organa. Pošto se voda ponaša kao živo biće, a dokazano je da ima i sopstvenu memoriju, ovakva voda sadrži u sebi sav spektar boja Sunca koje korespondiraju sa našim organima i na taj način nas intenzivno isceljuje i podmladjuje.

ŠTA SU TO ENERGETSKE TAČKE (MARME) NA LICU?

Univerzalna životna sila (prana) se kreće kroz energetske kanale u našem energetskom telu (nadiji), a otvori na ovim kanalima se zovu energetske tačke. Ti kanali (nadiji) se ponašaju kao kanap ili uže, a energetske tačke su predstavljene kao perle na ogrlici. Kada se one aktiviraju, životna sila ili prana počinje da ulazi velikim količinama u naše elektromagnetno polje i telo, dovodeći nas u harmoniju. Tako se ovaj balans prenosi na naše mišiće, zglobove i organe. tarapeut aktivira ove tačke na licu klijenta. Na ovaj način se omogućava direktno oslobadjanje emotivnih, mentalnih i fizičkih blokada u celom telu i aktivira se pranični (energetski sloj) u našem elektromagnetnom polju.